Wil jij ook met mooie, innovatieve producten van hoge kwaliteit werken, waarmee je onze klanten elke dag zorgeloos van hun tuin, het terras en het balkon kan laten genieten?

Bij Metalura houden zo’n 70 mensen zich dagelijks bezig met de ontwikkeling en realisatie van hoogwaardige producten voor het betere buitenleven. Om te kunnen blijven innoveren, willen we groeien. Bekijk hieronder dan ons actuele aanbod met vacatures of lees meer over werken bij Metalura.

Verkoopadviseur

Metalura is toonaangevend in hoogwaardige glasoplossingen voor buiten, variërend van tuinkamers tot balkonbeglazing en luxe glazen wandsystemen. In Alblasserdam vind je naast onze fabriek ook het Experience Center. Daar presenteren we al onze collecties en het grootste aanbod tuinkamers van de Benelux. Om onze groei voort te kunnen zetten zijn we op zoek naar een […]

Alblasserdam

Commercieel

Commercieel Medewerker / Telemarketeer

Bij Metalura in Alblasserdam ontwerpen, produceren, verkopen én monteren we balkon- en terrasbeglazing, tuinkamers, terrasoverkappingen en windschermen. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Als enthousiast team met meer dan 70 medewerkers grijpen we elke mogelijkheid aan om Metalura verder te laten groeien. En… Metalura groeit door! Dus hebben wij meer ruimte […]

Alblasserdam

Commercieel

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor talent!

Staat de juiste vacature er voor jou niet bij, maar wil je wel graag bij Metalura werken? Stuur ons dan jouw open sollicitatie, want bij Metalura horen we graag wat wat jij voor Metalura kan betekenen en waarom jij bij Metalura zou willen werken. Dan zitten we misschien binnenkort wel bij elkaar aan tafel om over jouw mogelijkheden te praten.

Samen streven we naar kwaliteit, vakmanschap en tevreden klanten!
© Werken bij Metalura