We vinden het belangrijk dat je als medewerker bij Metalura jezelf kan ontplooien in een veilige omgeving waar je jezelf kan zijn. Wij zijn een hecht team waar we met z’n allen de schouders er onder zetten om het gezamenlijke doel te bereiken. Hierin is elke werknemer van essentieel belang. Als er één radar in het geheel niet soepel draait, heeft dat gevolgen voor de rest van de organisatie. Daarom is het belangrijk dat iedereen in zijn kracht staat en op zijn plek zit. Binnen Metalura bieden we dan ook voldoende uitdagingen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Als wij ervoor gaan, gaan we er ook goed voor. Nieuwsgierig wat we daarmee bedoelen?
Bekijk onze vacatures en/of stuur jouw CV naar recruitment@metalura.com en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om kennis te maken.

We lopen mee

Simeon,
Servicemonteur

Persoonlijk contact met de klant

Simeon Spijkstra vertelt als servicemonteur over de charme van zijn beroep. “De kwaliteit die Metalura levert is hoog. Desondanks kunnen er dingen kapot gaan. Als dat gebeurt kom ik of mijn collega langs. Nu in het voorjaar zie ik dat mensen de glazen schuifwanden weer vaker openzetten. Het kan zijn dat ze dan een eventueel mankement tegenkomen. Als de wielen niet goed geleiden door vuil of een deurslot dat niet goed sluit, bellen ze naar Metalura. Metalura maakt voor mij dan een afspraak bij de mensen thuis, zodat ik ter plekke het probleem kan verhelpen.

Meelopen met...

Walter, Engineer balkonbeglazing en
glazen wandsystemen

“Ik begon in 2010 bij Metalura als leerlingbuitenmonteur. In de buitendienst ging ik aan de slag om op locatie de producten van Metalura te plaatsen. Het bedrijf Metalura was toen nog een stuk kleiner en in Hardinxveld-Giessendam gevestigd.

Na als leerlingbuitenmonteur steeds meer ervaring op te hebben gedaan, ging ik zelf ook mensen opleiden. Metalura groeide en we hadden meer mensen nodig. Zo kwam ook mijn broer Jan in het bedrijf en na zijn inwerkperiode kregen we beiden ons eigen montageteam.

© Werken bij Metalura