Bij Metalura in Alblasserdam ontwerpen, produceren, verkopen én monteren we balkonbeglazing, glazen wandsystemen, tuinkamers, terrasoverkappingen en windschermen. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Als enthousiast team van 70 medewerkers grijpen we elke mogelijkheid aan om Metalura verder te laten groeien.

Dit doen we elke dag weer... Ben je nieuwsgierig hoe we dit doen?

Wat we doen Projecten waar je trots
Op kunt zijn!
Unieke en luxe materialen recht-streeks uit onze eigen werkplaats

Samen werken we elke dag aan unieke projecten waar glas en aluminium, waarbij maatwerk centraal staat. We realiseren de mooiste projecten door het hele land, van glazen windschermen tot tuinkamers op het balkon. Bij Metalura werk je altijd met hoogwaardig gereedschap, unieke en luxe materialen die we in onze eigen werkplaats fabriceren. Groei jij met ons mee?

Bekijk meer projecten
Ambassadeurs aan het woord

“Metalura heeft ons leuk geholpen, heel netjes gewerkt en veel zorg besteed aan de oplevering. Het waren nette, vriendelijke jongens. Het advies was om de rails (van de balkonbeglazing) goed schoon te houden en dan is onderhoud eigenlijk helemaal niet nodig. En mocht er toch iets stuk gaan dan kan ik bellen naar Metalura en komen ze het probleem verhelpen.”

Mevrouw van Heulen.
© Werken bij Metalura