Bij Metalura in Alblasserdam ontwerpen, produceren, verkopen én monteren we balkonbeglazing, glazen wandsystemen, tuinkamers, terrasoverkappingen en windschermen. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Als enthousiast team van 70 medewerkers grijpen we elke mogelijkheid aan om Metalura verder te laten groeien.

Onze roots

Metalura is in juli 2008 ontstaan vanuit een staalconstructiebedrijf in Hardinxveld-Giessendam. Hier werd gestart met het ontwerpen en produceren van slimme beglazingssystemen.

De vraag naar deze producten was zo groot dat Metalura zich binnen een jaar volledig kon focussen op de installatie bij tientallen klanten. In 2012 verhuisde Metalura naar de huidige productielocatie en showroom in Alblasserdam. Sindsdien zijn er meer mooie oplossingen toegevoegd aan het assortiment.

Vakmanschap uit Holland

Metalura is een dynamisch bedrijf dat met zijn tijd meegaat, maar ook het ambacht hoog in het vaandel heeft staan. We zijn er trots op dat er in deze ‘kenniseconomie’ nog steeds ruimte is voor bedrijven die ‘dingen maken’. Dat er volop ruimte is voor merken die eigentijdse én degelijke kwaliteit leveren. De vraag naar duurzame producten draagt daaraan bij.

Metalura groeit door

Inmiddels bedient Metalura meer dan 1000 nieuwe klanten per jaar. Dat betekent dat er ieder jaar weer meer dan 1000 klanten extra genieten van het buitenleven, uit de wind zitten en besparen op de energierekening. Dit aantal groeit nog steeds en maakt ons enthousiast om met ons team iedere dag weer een topprestatie neer te zetten. Klanttevredenheid vinden wij extreem belangrijk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8.9.

Openstaande vacatures bekijken
De zekerheden van Metalura
Snelle levertijden Montage door eigen vaklieden Ontwerp en engineering in huis
100% Maatwerk 10 Jaar garantie + service 100% Nederlands product
Ambassadeurs aan het woord

“Metalura heeft ons leuk geholpen, heel netjes gewerkt en veel zorg besteed aan de oplevering. Het waren nette, vriendelijke jongens. Het advies was om de rails (van de balkonbeglazing) goed schoon te houden en dan is onderhoud eigenlijk helemaal niet nodig. En mocht er toch iets stuk gaan dan kan ik bellen naar Metalura en komen ze het probleem verhelpen.”

Mevrouw van Heulen.
Wat we doen Projecten waar je trots
Op kunt zijn!
Unieke en luxe materialen recht-streeks uit onze eigen werkplaats

Samen werken we elke dag aan unieke projecten waar glas en aluminium, waarbij maatwerk centraal staat. We realiseren de mooiste projecten door het hele land, van glazen windschermen tot tuinkamers op het balkon. Bij Metalura werk je altijd met hoogwaardig gereedschap, unieke en luxe materialen die we in onze eigen werkplaats fabriceren. Groei jij met ons mee?

Bekijk meer projecten
© Werken bij Metalura