Metalura is een groeiende organisatie met ontelbare mogelijkheden. Dit doen we door ons elke dag te houden aan onze kernwaarden. Wij delen deze kernwaarden dan ook graag met je:

  • Wij houden van schoonheid
  • Wij geloven in eenvoud
  • Wij doen meer met minder
  • Wij creëren magische momenten

Wij houden van schoonheid

Als mens werken we een groot deel van ons leven en is het van belang dat we weten wat wij in het leven belangrijk vinden. Eén van deze dingen is schoonheid. De één zoekt de schoonheid op in de natuur en de andere bijvoorbeeld weer in muziek.

Bij Metalura zijn we bewust bezig met onze klanten en daarom is schoonheid een kernwaarde binnen Metalura. Het is waarschijnlijk de meest praktische kernwaarde om gestalte te geven in de praktijk. Dit doen we al in de kleinste dingen door bijvoorbeeld schoon en verzorgd te werken, een offerte te versturen zonder taalfouten en de loods aangeveegd te houden.

Wij geloven in eenvoud

Binnen Metalura vinden we het belangrijk dat jij als medewerker kan meedenken in de praktijk. Als medewerker heb je zelf het beste zicht op je eigen werkzaamheden en processen. Als jij een idee hebt om een proces te vereenvoudigen en het wordt ten uitvoer gebracht, is dat niet alleen voor jezelf maar ook voor je collega’s en Metalura goed. Juist dingen weg te laten, is de kunst van eenvoud. Niet urenlang vergaderen over ingewikkelde processen, maar het juist eenvoudig houden. Wij gebruiken hier bijvoorbeeld de Lean Methode voor, die gaat uit van het principe van eenvoud: Simpelheid, Sorteren, Schoonmaken, Standaardiseren, Stimuleren en in Stand houden.

Wij doen meer met minder

Deze kernwaarde gaat over de juiste dingen doen en die op efficiënte manier uitvoeren.
De kerntaken van Metalura zijn:

  • 1. Veel producten verkopen
  • 2. Het product goed maken en monteren
  • 3. Een factuur sturen
  • 4. Zorgen dat de factuur betaald wordt en de klant tevreden is

De rest is heel-kort-door-de-bocht: Franje. Wij houden van efficiëntie en het doen van de juiste dingen. Door focus te houden op onze “niche” markt en die op een goede manier bedienen. Meer doen met minder.

Wij creëren magische momenten

Wij willen binnen Metalura dat jij als (toekomstige) medewerker uitstijgt boven het gemiddelde. De grootste vijand is dan ook middelmatigheid. Jij maakt bij en met Metalura het verschil. Daar gaat het om. Jouw enthousiasme, jouw kracht, jouw overtuiging. Dat willen wij als Metalura ook graag uitstralen naar de klant. Hoe creëren we dat? Gewoon door te doen! Iedere dag opnieuw. Het creëren van magische momenten voor onze klant door een stap verder te gaan dan de klant verwacht. Dat klinkt moeilijk maar door te bellen met de klant als je nog in de file staat, de klant uitnodigt voor een lunch in de showroom of juist een extra telefoontje doen om de klant op de hoogte te houden zijn zomaar een enkele voorbeelden. Kortom het creëren van magische momenten voor de klant.

Wij zijn een team

Binnen Metalura zijn we ervan overtuigd dat we samen meer bereiken. Dit doen we als team door middel van het stellen van heldere doelen en een duidelijke visie. Het is belangrijk dat jij een veilige omgeving hebt om te delen en de leren. Als je hulp nodig hebt, dat je die vraag gewoon kan stellen en dat afspraken binnen een team ook worden waargemaakt.

We werken binnen Metalura waar mogelijk zelfsturend. Dit betekent dat jij je eigen verantwoording hebt en je binnen deze verantwoordelijkheid ook je eigen beslissingen mag nemen. Soms is ook het tegenovergestelde nodig. Namelijk een heldere instructie van de leidinggevende die zo accuraat als mogelijk moet worden opgevolgd. Per fase binnen Metalura kan de dynamiek dus verschillen. Het doel is altijd: samen de klant als team centraal stellen en optimaal bedienen.

Openstaande vacatures bekijken

Durf te veranderen

Stilstand is achteruitgang. Binnen Metalura zetten wij niet de hakken in het zand als er veranderingen plaatsvinden. Verandering benaderen wij als een kans en een mogelijkheid om het beter te doen. Metalura heeft als missie om meer mensen te laten genieten van het buitenleven. Dat betekend groei en groei betekend verandering. Hoe gaan wij hier binnen Metalura in de praktijk mee om? Wij gaan proactief aan de slag. Als er veranderingen besproken of aangekondigd worden, zetten wij alle voor- en nadelen op een rij en bespreken we dit in een constructief gesprek.

Wij gaan voor goud

Binnen Metalura hebben we allemaal de ambitie om te gaan voor de gouden medaille en nemen geen genoegen met minder. Dit omdat we geloven dat veel meer mensen in de wereld baat zouden hebben bij onze producten en dat wij geloven dat iedereen de buiten-leven-ervaring van Metalura zou willen ervaren. Daarom gaan we door met bouwen, door met groeien, door met zoeken en vinden van nieuwe klanten en markten. Voor deze visie hebben wij jou nodig om mee te groeien en te bouwen. Mensen zoals jij zijn de kern van onze business. Iedereen heeft competenties en talenten. Deze talenten kunnen wij als Metalura goed gebruiken en samen met jou naar een hoger niveau tillen. Wij gaan voor goud! En dat doen we samen….

Samen voor goud gaan?

Ook samen met jou? Stuur dan direct je CV naar recruitment@metalura.com en wij nodigen jou uit voor een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie om samen jouw ambities en talenten te bespreken.

© Werken bij Metalura