Wil jij ook met mooie, innovatieve producten van hoge kwaliteit werken, waarmee je onze klanten elke dag zorgeloos van hun tuin, het terras en het balkon kan laten genieten?

Bij Metalura houden zo’n 70 mensen zich dagelijks bezig met de ontwikkeling en realisatie van hoogwaardige producten voor het betere buitenleven. Om te kunnen blijven innoveren, willen we groeien. Bekijk hieronder dan ons actuele aanbod met vacatures of lees meer over werken bij Metalura.

Leerling Monteur

Als Leerling Monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren van onze terras en balkonbeglazing en het ondersteunen van ervaren monteurs. Hierbij werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Geen ervaring als monteur? Geen probleem! Bij Metalura krijg je de kans om een opleidingstraject te starten waarbij je alles leert over het monteren van windschermen en […]

Alblasserdam

Techniek

Montage monteur glazenwandsystemen

Metalura groeit en wil haar afdeling montage buitendienst uitbreiden. Als montage monteur glazenwandsystemen bij Metalura help je mee aan de montage van balkonbeglazing, glazen wandsystemen, tuinkamers en windschermen. Exclusieve producten, die vragen om medewerkers die staan voor kwaliteit en die streven naar een hoge klanttevredenheid.

Alblasserdam

Techniek

Monteur

Metalura groeit en wil haar afdeling montage buitendienst uitbreiden. Als monteur bij Metalura help je mee aan de montage van balkonbeglazing, glazen wandsystemen, tuinkamers en windschermen. Exclusieve producten, die vragen om medewerkers die staan voor kwaliteit en die streven naar een hoge klanttevredenheid.

Alblasserdam

Techniek

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor talent!

Staat de juiste vacature er voor jou niet bij, maar wil je wel graag bij Metalura werken? Stuur ons dan jouw open sollicitatie, want bij Metalura horen we graag wat wat jij voor Metalura kan betekenen en waarom jij bij Metalura zou willen werken. Dan zitten we misschien binnenkort wel bij elkaar aan tafel om over jouw mogelijkheden te praten.

Samen streven we naar kwaliteit, vakmanschap en tevreden klanten!
© Werken bij Metalura